Dirigent

Popkoor de Roeëje Vlam

In september 2021 is het Popkoor De Roeëje Vlam van start gegaan! Het repertoire bestaat uit vrolijke moderne popnummers die veel op de radio te horen zijn. De nadruk ligt op vlotte nummers, daarnaast zullen ook rustige ballads langskomen. Marieke Smid is de oprichtster en de dirigente van Popkoor de Roeëje Vlam.  Heb je interesse? Neem contact op voor meer informatie!

Popkoor Bravoure

In 1996 is een 5-tal dames de aanleiding geweest tot de oprichting van Popkoor Bravoure. D.m.v adverteren in het plaatselijke krantje hebben zich zoveel enthousiaste mensen aangemeld, dat er binnen de kortste keren een koor gevormd was. Ik ben erg trots, dat ik na de "corona-stop" een nieuwe start mag maken met Popkoor Bravoure als hun nieuwe koordirigent!

Dirigent

Ik vind het belangrijk om samen muziek te maken. Het geeft een euforisch gevoel, wanneer je samen tot een prachtig eindresultaat komt. Een koor is een formatie. Je gaat bezit met de gezamenlijke passie voor de stem. De taak van een dirigent is om meerdere individuen tot een eenheid te maken.