Docent

Individuele Zangles

Iedereen kan zingen! Wanneer jij de moed en passie hebt, ben je al halverwege. Het is mijn doel om jouw moed en passie bijeen te rapen en het om te zetten in iets geweldigs!

Het geeft mij veel voldoening om iedereen trots en motiverend naar huis te laten gaan. Door een gemoedelijke sfeer ontstaat er vertrouwen en enthousiasme in de les. Plezier hebben tijdens het zingen staat op nummer één. Ik wil  je laten ontdekken hoe leuk zingen is, zodat je net als ik hier dagelijks van kan genieten! Door middel van verschillende zangtechniekmethodes (CVT, EVT, UVS) leer je jouw stem te controleren.  Met een duidelijke en effectieve uitleg gaan we werken aan de ontwikkeling van jouw stem. Inbreng  is altijd welkom! Heb jij een liedje dat je graag wil behandelen? Geen probleem! We gaan er mee aan de slag!

Red Lipsticks

Individuele pianoles

Droom jij ervan om piano te leren spelen? We gaan stap voor stap aan de slag, zodat jij met de grootste plezier muziek kan maken! Ik leer je een goede basis van speeltechniek en muziektheorie.

Elke leerling moet de ruimte krijgen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Plezier is hiervoor de grootste factor! Daardoor geniet ik elke dag van dit instrument! Iedereen leert op zijn eigen manier op zijn eigen tempo. Tijdens de pianolessen volgen we jouw leerstijl. Met oefening en training kan iedereen piano leren spelen. Om een instrument gecontroleerd te kunnen bespelen is het belangrijk om ook de theorie te snappen. We gaan bezig met: noten, symbolen en akkoorden.